Nederlands | English | Deutsch | Español | Français Search this website  Nieuwsberichten

PERSBERICHT: HortiMax en Ridder samen op de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

Harderwijk, 6 februari 2012


Op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, die op 14, 15 en 16 februari a.s. gehouden worden, staan wij samen op stand 318 en 320 naast elkaar en zij zullen daar een aantal innoverende producten presenteren.


Wij zijn te vinden naast HortiMaX op stand 320. Naast de Ridder Logic Link 300 en 600 presenteren wij de Ridder Positioning Unit. Deze helpt tuinders exact de meest nauwkeurige positie van luchtramen en klimaatschermen te bepalen. Dit bespaart snel en eenvoudig op de energierekening, waardoor de investering snel terugverdiend kan worden.


HortiMaX vindt u op standnummer 318 met de Irrigatie Checker, de MiniMaX en de HortiMAX Productive. Deze laatste is onze nieuwste oplossing op gebied van arbeid- en productieregistratie. In deze software is onze kennis verwerkt die wij de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan met het P-Plus systeem op veel teeltbedrijven. HortiMaX Productive maakt uw arbeidsuren, kosten, prestaties en waarnemingen inzichtelijk.


Extra motivering voor resultaat in het kwadraat


De resultaten die men kan boeken met de uitvindingen van Ridder en HortiMaX staan sterk genoeg op zichzelf. Iedere tuinder wenst optimalisatie van zijn rendement en daar helpen deze twee ondernemingen hard aan mee met hun innovatieve toepassingen. Wie zich laat informeren op de Tuinbouw Relatiedagen bij of Ridder Drive Systems of HortiMaX Growing Solutions maakt ook nog eens kans op een iPad, die ook weer gebruikt kan worden in en bij het beheer van de teelt.


Over Ridder


Ridder Drive Systems (120 medewerkers) ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd een compleet assortiment elektromechanische aandrijfsystemen voor het bewegen van luchtramen, schermen, kleppen, verwarming en voederlijnen in met name de agrarische sector. Ridder opereert wereldwijd als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door productinnovatie, betrouwbaarheid en service. Ridder richt zich op duurzame groei en samenwerking en op waardegroei voor klanten en eindgebruikers. www.ridder.com


Over HortiMaX


HortiMaX is sinds 1959 een toonaangevend bedrijf in de procesautomatisering van de professionele tuinbouw. Het bedrijf heeft 90 medewerkers in dienst en meer dan 4.000 klanten in ruim 35 landen. De onderneming is uitgegroeid tot een internationale onderneming en behoort tot de top van leveranciers in procesautomatisering in de tuinbouw. www.hortimax.nlNews
NEWS ARCHIVE

Exhibitions

Copyright © 2015 Ridder Drive Systems

General Conditions