Nederlands | English | Deutsch | Español | Français Search this website  Nieuwsberichten

Een krachtenbundeling van formaat

PERSBERICHT


Ridder Drive Systems neemt HortiMaX over


Een krachtenbundeling van formaat


Zo mag je de intensieve samenwerking tussen Ridder Drive Systems en HortiMaX Growing Solutions wel noemen. Samen bieden de bedrijven jarenlange kennis en ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, aandrijfsystemen en besturingstechniek voor de glas- en tuinbouwsector. Allemaal met RESULTAAT voor tuinders als uitgangspunt. Dát is immers waar het om gaat; innovatieve totaaloplossingen die leiden tot een optimalisatie van groeiprocessen en een betere controle op het productieproces. Twee bedrijven, één duidelijke visie: samen staan voor RESULTAAT.


Wij noemen het RESULTAAT in het KWADRAAT.


==========================================


Over Ridder


Ridder Drive Systems (120 medewerkers) ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd een compleet assortiment elektromechanische aandrijfsystemen voor het bewegen van luchtramen, schermen, kleppen, verwarming en voederlijnen in met name de agrarische sector. Ridder opereert wereldwijd als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door productinnovatie, betrouwbaarheid en service. Ridder richt zich op duurzame groei en samenwerking en op waardegroei voor klanten en eindgebruikers.


www.ridder.com


Over HortiMaX


HortiMaX is sinds 1959 een toonaangevend bedrijf in de procesautomatisering van de professionele tuinbouw. Het bedrijf heeft 90 medewerkers in dienst en meer dan 4.000 klanten in ruim 35 landen. De onderneming is uitgegroeid tot een internationale onderneming en behoort tot de top van leveranciers in procesautomatisering in de tuinbouw.


www.hortimax.nlNews
NEWS ARCHIVE

Exhibitions

Copyright © 2015 Ridder Drive Systems

General Conditions