Nederlands | English | Deutsch | Español | Français Search this website  Nieuwsberichten

NIEUWE KILOMETERVRETER VOOR RIDDER DRIVE SYSTEMS

Na twaalf jaar trouwe dienst en met meer dan een miljoen gereden kilometers investeert Ridder in een nieuwe vrachtwagen. Doel is om de service verder te verbeteren met een betere zichtbaarheid in het Westland.

Opgereden
Met meer dan 12 jaren trouwe dienst en met meer dan 1,5 miljoen kilometers op de teller, was de oude vrachtwagen van Ridder dringend aan vervanging toe. Het eigen vervoer van Ridder maakt deel uit van de te leveren service door Ridder en van de uitstekende leverbetrouwbaarheid. Dick Venema, chauffeur bij Ridder: Klanten zijn het van ons gewend dat wij ze dagelijks en snel kunnen beleveren. Zij weten vaak wanneer ik kom. Wij houden rekening met de belading van de vrachtwagen en met iedere klant zijn situatie. Dus achter of voorin beladen, aan de linker of de rechterzijde van de vrachtwagen, de gewenste stand van pallets in verband met uitladen, noem maar op. Alles is gericht op service en het snel weer kunnen uitladen bij de klant. Naast de fraaie uitstraling biedt de grotere vrachtwagen ook meer mogelijkheden.

Rijdende reclame
Joachim Keus, Sales Manager van Ridder, over de aanschaf van de nieuwe vrachtwagen: Vanaf het begin was het duidelijk dat deze vrachtwagen weer veel door het Westland zou gaan rijden. Onze vorige vrachtwagen was onopvallend. Dit is een rijdende in het oog springende reclamezuil. We rijden het meest door tuinbouwland, waar we met Ridder en HortiMaX natuurlijk veel zaken doen. We moesten bij de vormgeving ook een knipoog maken naar onze klanten in de intensieve veehouderij. En de vraag aan onze chauffeur Dick wat hij nu precies vervoert is voor hem nu makkelijk te beantwoorden. Met een simpel handgebaar kan hij dat in alle talen uitleggen.

 News
NEWS ARCHIVE

Exhibitions

Copyright © 2015 Ridder Drive Systems

General Conditions